B2C

Gezond en zuiver (drink)water in uw woning, op reis of op kantoor

Een goede kwaliteit (drink)water is zuiver en heeft een natuurlijke structuur. Het is vrij van verstorende stoffen en goed opneembaar voor het lichaam. U kunt het vergelijken met water uit de bron. Dit water kunt u zelf ook thuis, op kantoor of op reis krijgen door het te filteren en vitaliseren.

Filteren van het water

Nederlands drinkwater behoort tot één van de beste ter wereld. Helaas wordt er steeds minder zuiver bronwater gebruikt als drinkwater, maar veelal oppervlaktewater. De waterbedrijven doen er alles aan om schoon drinkwater te leveren aan alle huishoudens in Nederland. Toch bevat ons kraanwater stoffen die we liever niet binnen willen krijgen. Voorbeelden hiervan zijn: hormonen, medicijnresten (antibiotica, de pil, antidepressiva), röntgencontrastmiddelen of vervuiling (chemische stoffen) vanuit de industrie. Deze stoffen zijn in de rioolwaterzuivering niet makkelijk biologisch af te breken. U kunt het water natuurlijk koken, dit doodt wel bacteriën en virussen, maar laat andere vervuiling zoals de hormonen, bestrijdingsmiddelen en zware metalen niet verdwijnen. U kunt water in een fles kopen, maar naast dat de kwaliteit van het fleswater verschilt per producent, is de verpakking vaak niet milieuvriendelijk en is het ook kostbaar.

Water filteren met de EWO technologie

De technologie in de EWO filter cartridges bevat actieve koolstof in blokvorm. Door de unieke hoge dichtheid hiervan, wordt het hoogst haalbare percentage aan schadelijke stoffen uit het water gefilterd. Medicijnresten, pesticiden, zware metalen (zoals lood), hormonen en bacteriën worden allemaal uit het water gefilterd. De filterkwaliteit is hier specifiek op onderzocht.

Vitalisatie van het water

Door de hoge druk waarmee het water vanuit de waterzuiveringsinstallaties naar de woningen wordt geduwd en de bochten in de waterleidingen, maar ook door het blootstaan aan elektromagnetische velden, wordt de moleculaire structuur van het water dat de woning binnenkomt beschadigd. De EWO vitalisatietechnologie zorgt ervoor dat de moleculaire structuur van het water wordt hersteld en naar de oorspronkelijke staat wordt gebracht. Dit zorgt ervoor dat de eigenschappen van het water op alle vlakken verbeteren en daardoor ook de effecten ervan. Hierdoor vindt waterontharding plaats en het water wordt zacht, het smaakt lekkerder en is goed opneembaar voor het lichaam. De vitalisatie van het water zorgt er bovendien voor dat er nauwelijks nog kalkaanslag ontstaat in het leidingnetwerk, in uw apparaten en na het watergebruik (in de douche, wasbak of op de kraan). Doordat er geen aanslag achterblijft in de waterleidingen, is minder energie nodig om het water warm te houden en zo bespaart u ook nog eens op kosten van warm water.

Meer informatie

Wilt u zacht en zuiver water in uw eigen huis, op kantoor of onderweg? Uw lichaam, gestel, apparaten, planten en dieren zullen er blij mee zijn. De waterfilter- en vitalisatiesystemen van EWO helpen u om zacht en zuiver water te bereiken. Er zijn verschillende mogelijkheden. Wij bieden zowel waterontharders als filtersystemen aan voor op de hoofdwaterleiding, maar ook voor in uw keukenkastje of op de kraan. Wij adviseren u graag over het meest geschikte systeem voor uw wensen en situatie. Kijk voor meer informatie op www.wereldwater.nl (officieel partner van de Oostenrijkse fabrikant EWO).