B2B

Slimme ondernemers besteden hun WordPress onderhoud uit.

In principe kan iedereen een lekke band verwisselen bij een fiets. Maar wat doe je als je een slag in het wiel hebt? Bij ons gaat dan de fiets direct naar de fietsenmaker. Deze hebben het juiste gereedschap en de kennis die wij simpelweg niet hebben.

Ondernemers en WordPress onderhoud zijn geen vrienden

Wij komen veel ondernemers tegen die zeggen dat ze geld besparen door het WordPress onderhoud zelf uit te voeren. Klopt dit wel? Hoeveel tijd ben je als ondernemer kwijt aan het repareren, backup terugzetten of zoeken naar de oorzaak van een storing op je website na een update? Of kies je liever voor veilig en update je gewoon langere tijd niet? Dan neem je een behoorlijk risico.

Dagelijks worden er lekken in verschillende WordPress en WooCommerce plugins ontdekt die je hele WooCommerce webshop laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Geen webshop = geen omzet.

WordPress onderhoud is geen hobby

Als je jouw bedrijf serieus wilt nemen en dit professioneel op het online vlak dan is het zeker de moeite waard om in gesprek te gaan met een partij die het website onderhoud van je over kan nemen. Het is meer dan updaten. Het is ontzorgen en jou de focus geven op je bedrijf. Hoeveel klanten had je binnen kunnen halen in de uren dat jij bezig bent geweest met het oplossen van die storing na een update?