B2C

Een Pizzaoven Kopen?

Pizzaoven kopen?

Veel mensen zijn gek van dit soort pizzaovens aangezien je hierdoor die mooie rokerige smaak aan je pizza’s krijgt.
Deze pizzaovens zijn er in veel soorten en maten.

Zo vind je gemetselde ovens of mobiele pizzaovens die overal mee naartoe kunnen worden genomen.
Zo is het verstandig dat jij dus voor jezelf goed de keuze maken welke soort je naar nodig hebt voordat je een pizzaoven moet gaan kopen.
Een hout gestookte pizzaoven heeft vaak wat langer de tijd nodig dan gemiddeld om heet te worden.
Dit duurt meestal 30 minuten tot een uur. Brood kan hierdoor vaak ook mooi in gebakken worden aangezien de stenen in een geïsoleerde pizzaoven lang vastgehouden wordt.

Veel pizzabakkers menen te weten dat een hou gestookte pizzaoven enkel en alleen een stenen oven kan zijn, dit is niet waar. Er zijn namelijk ook RVS pizzaovens te koop die ook op hout branden zijn ook meerdere soorten pizzaovens van rvs op de markt te vinden.
Dit zijn vaak ook de mobiele pizzaovens.
De meeste stenen pizzaovens zijn houtgestookt, dit zijn ook de traditionele ovens die bijvoorbeeld in de betere pizzeria’s gebruikt worden.

Houtgestookte stenen pizzaovens zijn ook in doe het zelf pakketten te koop, maar meestal kiezen mensen toch voor een pizzaoven die af is.
Stenen pizzaovens zijn over het algemeen zwaarder en niet echt mobiel. Maar er zijn ook voordelen aan een stenen pizzaoven namelijk dat de warmte goed vastgehouden wordt en de mogelijkheid is in de oven is om bijvoorbeeld ook broden af te kunnen bakken.
Ook zijn er roosters te vinden zodat je de pizzaoven als barbecue gebruiken kan. dit maakt een pizzaoven van steen een stuk veelzijdiger in de mogelijkheden. Neemt niet weg dat een mobiele pizzaoven ook heel veel voordelen heeft.
Dit maakt een hout gestookte pizzaoven van steen een perfecte toevoeging voor uw buitenkeuken.

 

Hier vind je ook elektrische pizzaovens en zelfs Pizzarettes om gezellig met de familie te bakken.