B2B

Exact Consultancy Services

Onze Exact Consultancy Services

Breyt Consultants kunnen je ondersteunen met: Exact Globe, Exact Online, Exact Synergy, Exact Event Manager en Exact Rapportages. Maar ook met SQL koppelingen en Conversies. Hieronder leggen wij iedere software uit.

 

Exact Globe

Exact Globe vormt de basis van de software die uitgebreid kan worden tot een volledige ERP-oplossing voor productie, handel en projectmanagement. De software integreert de belangrijkste bedrijfsprocessen met de financiële administratie, waardoor bedrijven veel voordeel behalen.

 

Exact Online

Bij Exact Online gaat het niet alleen om boekhouden, het is een Cloud business softwarepakket voor ondernemers en accountants. Met deze software heb je alles wat je nodig hebt in één geïntegreerd online pakket.

 

Exact Synergy

Exact Synergy is een softwaresysteem dat bedrijfsprocessen integreert om ze te optimaliseren. Het omvat onderdelen zoals workflow management, HRM, documentbeheer, projectplanning en CRM.

 

Exact Event Manager

Door middel van de Exact Event Manager ben je in staat om op eenvoudige manier de prestaties van het bedrijf te bewaken en beheren. Het vermindert bijvoorbeeld de werkdruk door het handmatige werk te reduceren en verkleint de kans op fouten.

 

Exact Rapportages

Door gegevens op te slaan bij Exact voldoe je aan wettelijke verplichtingen en breng je structuur in je bedrijf. Vaak wordt vergeten dat de opgeslagen gegevens een schat aan informatie bevatten over het bedrijf. Breyt helpt bedrijven om efficiënt en eenvoudig de juiste informatie uit Exact te verkrijgen.

 

SQL Koppelingen

Met SQL kan informatie uit de database worden opgevraagd en kunnen gegevens worden aangepast. Om met SQL-acties te kunnen werken, moet een Database Management System (DBMS) geïnstalleerd zijn.

 

Conversies

Bij data conversie wordt de data op verschillende manieren verwerkt, om de meest waardevolle informatie over te houden. Dan zorgen wij voor conversie en migratie van data naar het beheersysteem en inrichting naar jouw wens.