B2B

Technieken voor het bedrukken van handdoeken

Technieken voor het bedrukken van handdoeken

Handdoeken laten bedrukken met uw bedrijfslogo is perfect als relatiegeschenk. Het is een uniek relatiegeschenk, het vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf en kan helemaal afgestemd worden op uw wensen. Voor het bedrukken van handdoeken gebruiken wij diverse technieken. Afhankelijk van uw wensen, bepalen we samen de juiste techniek. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse technieken.

Technieken die wij gebruiken voor het bedrukken van handdoeken

– Screenprint
De handdoeken in slechts één kleur laten bedrukken? Kies dan voor de screenprint methode. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor een kleinere oplage en op lichte handdoeken.

– Digitaal sublimatie
Digitaal sublimatie wordt gebruikt bij het full colour bedrukken van de handdoeken. Deze techniek zorgt ervoor dat de opdruk haarscherp is en een hoge kwaliteit weerspiegelt.

– Digitaal reactief
Wilt u graag een foto laten bedrukken op de handdoeken? Dan kiezen wij het liefst voor de techniek digitaal reactief. Met deze techniek heeft u een haarscherpe foto bedrukt op de handdoeken.

– Digitaal direct
Liever diverse kleuren printen op een lichtere ondergrond dan de bedrukking? Dan is de techniek digitaal direct de beste keuze.

– Hotstamp
Uw handdoek een extra dimensie geven? Met een hotstamp krijgt u een reliëf in de stof waardoor u het logo ziet verschijnen.

– Een combinatie van diverse technieken
Het is ook mogelijk om bovenstaande technieken te combineren voor een beter resultaat. We bespreken graag uw wensen, zodat we u kunnen adviseren over de beste techniek voor vakkundig bedrukte handdoeken.

Een team van specialisten

Bij Badstofonline.nl gaan we altijd voor hoge kwaliteit. Dit doen we onder andere door kwalitatief goede handdoeken aan te bieden in diverse afmetingen en door ons samengestelde team van deskundige op het gebied van badstof bedrukken. Ons team van specialisten adviseren u graag over de beste oplossing die bij uw wensen past, binnen het gewenste budget en de aangegeven levertijd.

Bedrukte handdoeken bestellen?

Heeft u interesse in het laten bedrukken van handdoeken? Als specialist in handdoeken bedrukken, helpen we u graag aan een vakkundig afgewerkte handoek die compleet voldoet aan uw wensen. Vraag direct een offerte aan voor uw handdoeken, dan dragen wij er zorg voor dat u deze binnen 24 uur ontvangt.