Lokale SEO
B2B

Lokale SEO: Waarom u het nodig heeft om op te vallen

Met de snelle groei van online winkelen en de toegenomen concurrentie, is lokale SEO essentieel geworden voor bedrijven in het hele land. Lokale SEO helpt u om op te vallen, u te onderscheiden van concurrenten in uw branche, en meer omzet te genereren! In dit artikel bespreken we drie redenen waarom uw bedrijf een sterke lokale SEO-strategie nodig heeft.

  • De meerderheid van de mensen op zoek naar producten of diensten doen dit met hun mobiele apparaten
  • Mensen die zoekopdrachten doen op Google Maps zoeken vaak op postcode of plaatsnaam
  • Yelp en de telefoongids wordt gedomineerd door recensies over fysieke locaties die een locatie-gebaseerde filter in hun app hebben die pagina’s rangschikt op basis van de nabijheid van de huidige locatie van een gebruiker.
  • Door de juiste combinatie van lokale sleutelwoorden te gebruiken, kun je je positie in de zoekmachines verbeteren en de zichtbaarheid vergroten.

PowerSEO helpt je bedrijf om lokaal echt er uit te springen met unieke services die geen enkel ander SEO bureau heeft. Dit komt omdat we met zelfgemaakte tools werken die niet verkocht worden aan anderen. U krijgt dus gegarandeerd een unieke service. Probeer het vandaag nog en krijg contact met de klanten die u wilt.

Hoe kan Power SEO je bedrijf helpen?

PowerSEO levert diensten om de zichtbaarheid van je bedrijf in Google Maps, Yelp en andere lokale directory’s te verbeteren. We hebben een optimalisatie proces voor alle soorten bedrijven dat het meest effectief zal zijn om verkeer naar je toe te leiden. Enkele voorbeelden zijn restaurants, juridische kantoren, medische voorzieningen enz… Als je meer informatie wilt over hoe we gericht verkeer via organische zoekacties kunnen sturen, neem dan vandaag nog contact op met ons team!